Jezici: English | Srpski

Skype name: aldirentacarSkype
Pratite nas: Facebook

Kontakt email:
aldirentacargo@gmail.com

+381 66 340 801
Viber WatsApp

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h
10%Popusta na rezervacije sa sajta

NAPRAVITE REZERVACIJU - Rent a Car Nis

Rent a Car Nis

Bez obzira da li želite da istražite puteve grada Niša kojima se ređe putuje ili da se uputite ka drugim krajevima Srbije, ALDI Rent a Car vam može pomoći. ALDI je agencija sa višegodišnjim iskustvom u pružanju rent a car usluga, koja će vam obezbediti sigurnu i nezaboravnu vožnju. Rezervišite vozilo koje želite i započnite vaše idealno putovanje!

 Rezervaciju željenog automobila možete postići ukoliko nas kontaktirate na imejl: rentacarserbia@gmail.com ili na telefon: 066/340-800.

Usluge agencije ALDI – Rent a Car Niš

Naša agencija se maksimalno trudi da olakša posao klijentima prilikom preuzimanja automobila, tako što automobil isporučujemo do lokacije na kojoj se klijent nalazi.Vozilo je moguće preuzeti u Beogradu, na sledećim lokacijama: Surčinska 179, Aerodrom Surčin, glavna autobuska stanica, u Šapcu, ali i na bilo kojoj drugoj lokaciji na teritoriji Srbije, ukoliko ste rezervisali automobil na duži period!

Zahvaljujući našem sajtu, putem kojeg možete rezervisati automobil, naše usluge su dostupne 24/7, a mi smo više nego srećni da vam dostavimo automobil na vašu lokaciju, ma gde to bilo. Međutim, ako ne želite sami da vozite, mi ćemo vam takođe obezbediti profesionalne vozače po povoljnim cenama.

 Obilazak Niša s prijateljima ili porodicom možete obaviti jednostavno, uz osećaj zadovoljstva i bezbrižnosti. Ceo dan možete uživajući provesti u razgledanju kulturne baštine ovog grada. ALDI Rent a Car vam nudi priliku da se osećate kao kod kuće nudeći vam uslugu iznajmljivanja kvalitetnih automobila po povoljnim cenama. Naši automobili vam pružaju sigurnost i udobnost tokom vožnje. Prema tome, mislite na svoju sigurnost i sigurnost svoje porodice ili prijatelja tako što ćete pružiti poverenje etabliranoj agenciji ALDI Rent a Car, koja vam garantuje da ćete uživati u vožnji.

Naš tim posvećuje posebnu pažnju svim vozilima redovnim održavanjem kod ovlašćenih servisera.

Bilo da vam je potreban automobil na dan, nedelju dana ili na duži vremenski period, ALDI Rent a Car vam je na raspolaganju.

Širok asortiman automobila za iznajmljivanje u ALDI Rent a Car – Niš

U agenciji ALDI Rent a Car lako je pronaći automobil koji odgovara vašem budžetu i vašem stilu. Nudimo vam veliki izbor visokokvalitetnih vozila za iznajmljivanje, koji će vam pružiti udobnost i sigurnost tokom vožnje. U našoj ponudi nalaze se skoro sve marke automobila za iznajmljivanje pa tako i: Merzedes, Volkswagen, Opel, Citroen, Renault, Peugeot, Škoda, Fiat, Ford, Toyota, Matda. Budući da naša agencija želi da zadovolji potrebe i ukuse većeg broja klijenata po pitanju modela automobila, ALDI Rent a Car u narednom periodu planira uvođenje svih marki automobila. Bez obzira koja vrsta automobila odgovara vašim potrebama, u agenciji ALDI Rent a Car možete naći kvalitetan auto koji vam treba, po povoljnoj ceni, uz odličnu uslugu! Sve što treba da uradite jeste da rezervišete automobil u agenciji ALDI Rent a Car, na način koji vama odgovara i očekujte da ćete ubrzo moći da uživate u vožnji! Rezervaciju željenog automobila možete postići ukoliko nas kontaktirate na imejl: rentacarserbia@gmail.com ili na telefon: 066/340-800.

Rent a car Srbija - Iznajmi auto na sledecim destinacijama

Najtraženiji automobili za rent a car

FIAT GRANDE PUNTO 1.3

FIAT GRANDE PUNTO 1.3

Vidi više

Tip vozila: Limuzina
Gorivo: Dizel
Kubikaza: 1248ccm
Menjač: Manuelni

SEAT IBIZA 1.2 TDI

SEAT IBIZA 1.2 TDI

Vidi više

Tip vozila: Limuzina
Gorivo: Dizel
Kubikaza: 1198
Menjač: Manuelni

OPEL INSIGNIA 2.0 CDTI Manuelni

OPEL INSIGNIA 2.0 CDTI Manuelni

Vidi više

Tip vozila: Limuzina
Gorivo: Dizel
Kubikaza: 1998
Menjač: Manuelni

RENAULT CLIO 1.5 DCI

RENAULT CLIO 1.5 DCI

Vidi više

Tip vozila: Limuzina
Gorivo: Euro Dizel
Kubikaza: 1461 ccm
Menjač: Manuelni

Ï