Jezici: English | Srpski

Skype name: aldirentacarSkype
Pratite nas: Facebook

Kontakt email:
aldirentacargo@gmail.com

+381 66 340 801
Viber WatsApp

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h
10%Popusta na rezervacije sa sajta

NAPRAVITE REZERVACIJU - Rent a Car Novi Sad

Rent a Car Novi Sad

Bez obzira gde putujete i koliko dugo planirate da ostanete na određenoj lokaciji, kompanija ALDI Rent a Car pruža vam veliki izbor kvalitetnih automobila, koje možete rezervisati već danas zarad vaše sigurne i nezaboravne vožnje!

U kompaniji ALDI Rent a Car postoji veliki izbor automobila za iznajmljivanje po povoljnim cenama. Možete odabrati automobil sličan vašem ili izabrati potpuno drugo vozilo. U svakom slučaju, zagarantovano vam je udobno i kvalitetno putovanje.

Pružamo usluge iznajmljivanja odličnih vozila po povoljnim cenama, jer prioritet našeg poslovanja čine zadovoljni klijenti!

Ukoliko vam je potrebna usluga iznajmljivanja automobila u Novom Sadu ili bilo gde drugde na teritoriji Srbije, kontaktirajte agenciju ALDI Rent a Car na telefon: 066/340-800 ili posetite naš sajt: www.rentacarserbia.com, gde možete rezervisati automobil po povoljnoj ceni.

Mnogi vozači, koji nekad ne žele da putuju svojim automobilom, niti autobusom ili taksijem, radije se odluče da iznajme vozilo zbog pogodnosti služenja svojim ličnim automobilom. Pored toga, putovanje javnim prevozom može biti prilično nekomforno, skupo i sporo. Zahvaljujući rent a car usluzi naše kompanije, možete provesti dan sasvim bezbrižno razgledajući znamenitosti grada Novog Sada ili se uputiti u druge gradove.

Usluge agencije ALDI – Rent a car Novi Sad

 Raspolažemo odličnom ponudom vozila za iznajmljivanje, ukoliko vam je potreban automobil na jedan dan, nedelju dana ili na period preko mesec dana. Rezervisanjem automobila u ALDI Rent a Car-u imate ALL INCLUSIVE uslugu, što podrazumeva da su u cenu uračunati svi porezi, zeleni karton, full kasko osiguranje, neograničena kilometraža, bez skrivenih troškova.

 Sve što treba da uradite jeste samo da rezervišete automobil. Vozilo možete preuzeti u Beogradu, Šapcu, ili na bilo kojoj drugoj lokaciji na teritoriji Srbije, ukoliko ste rezervisali automobil na duži period. Dostava vozila do vaše lokacije je besplatna!

ALDI kompanija nudi širok asortiman vozila svih klasa sledećih marki: Merzedes, Renault, Peugeot, Volkswagen, Škoda, Fiat, Mazda, Ford, Renault, Hyundai, Opel i Toyota. Kako bismo ispunili i želje klijenata istančanog ukusa po pitanju marke automobila, naša agencija u osnovi skoro sve modele može da ima na vašem raspolaganju.

 Pored kvalitetnih automobila i povoljnih cena, bitan deo naše agencije čini i naš stručni tim! Sa našim obučenim i iskusnim osobljem, u kombinaciji sa kvalitetnim vozilima, pružamo mnogo

više od pružanja rent a car usluge, jer klijenti pored kvalitetnog vozila, očekuju profesionalnost od našeg tima. Verujemo da svako želi da ima prijatno iskustvo sa kompanijom koja pruža uslugu iznajmljivanja automobila. Nakon što se uverite u ljubaznost i stručnost našeg tima, verujemo da će ALDI kompanija biti vaš izbor i u budućnosti!

U kompaniji ALDI Rent a Car volimo da našim klijentima olakšamo stvari što je više moguće. To postižemo tako što naša služba omogućava klijentima da preuzmu svoje vozilo bilo gde na teritoriji Srbije! 

Ponuda automobila za iznajmljivanje u ALDI Rent a Car Novi Sad

ALDI Rent a Car agencija će vam pomoći da pronađete automobil koji odgovara vašim potrebama.

Sva rent a car vozila prethodno su testirana i podvrgnuta neophodnim tehničkim pregledima. Naša vozila opremljena su klimom i najnovijom opremom za udobnu vožnju i sigurnost tokom putovanja.

 Iznajmite automobil iz inostranstva

Takođe, vozilo možete rezervisati i iz inostranstva. Usluga iznajmljivanja automobila postaje sve popularnija i traženija. Iznajmljivanje automobila štedi novac i vreme, čineći vaše putovanje ugodnim i prijatnim. Ukoliko se nalazite van teritorije naše države, ne morate da dolazite u Srbiju svojim automobilom, već možete rezervisati vozilo nekoliko dana unapred, a vozilo će vas čekati na željenoj adresi!

Posetite naš sajt i u nekoliko koraka možete rezervisati željeno vozilo!

Ako ste stanovnik grada Novog Sada ili ste prvi put u ovom gradu, možete iznajmiti automobil i u potpunosti uživati u obilasku grada. Iznajmljivanje automobila u Novom Sadu je pravo rešenje za one koji žele da izbegnu gradsku gužvu.

Ukoliko vam je potrebna usluga iznajmljivanja automobila u Novom Sadu ili bilo gde drugde na teritoriji Srbije, kontaktirajte agenciju ALDI Rent a Car na telefon: 066/340-800 ili rezervisišite online automobil po povoljnoj ceni.

Rent a car Srbija - Iznajmi auto na sledecim destinacijama

Najtraženiji automobili za rent a car

FIAT GRANDE PUNTO 1.3

FIAT GRANDE PUNTO 1.3

Vidi više

Tip vozila: Limuzina
Gorivo: Dizel
Kubikaza: 1248ccm
Menjač: Manuelni

SEAT IBIZA 1.2 TDI

SEAT IBIZA 1.2 TDI

Vidi više

Tip vozila: Limuzina
Gorivo: Dizel
Kubikaza: 1198
Menjač: Manuelni

OPEL INSIGNIA 2.0 CDTI Manuelni

OPEL INSIGNIA 2.0 CDTI Manuelni

Vidi više

Tip vozila: Limuzina
Gorivo: Dizel
Kubikaza: 1998
Menjač: Manuelni

RENAULT CLIO 1.5 DCI

RENAULT CLIO 1.5 DCI

Vidi više

Tip vozila: Limuzina
Gorivo: Euro Dizel
Kubikaza: 1461 ccm
Menjač: Manuelni

Ï