Jezici: English | Srpski

Skype name: aldirentacarSkype
Pratite nas: Facebook

Kontakt email:
aldirentacargo@gmail.com

+381 66 340 801
Viber WatsApp

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h
10%Popusta na rezervacije sa sajta

NAPRAVITE REZERVACIJU - Rent a Car Sabac

Rent a Car Sabac

Bilo da ste tek doputovali u Šabac ili ste Šapčanin koji želi da upozna nove krajeve grada, učinite sebi uslugu i iznajmite automobil u rent a car agenciji – ALDI.

Zaboravite na pozivanje taksija i pamćenje reda vožnje javnog prevoza. ALDI Rent a Car je pravi izbor za vas! Kod nas možete odabrati vozilo koje će vam pružiti udobnost i pomoću kojeg možete sigurno stići do željene lokacije.

Ukoliko vam je potrebna usluga rent a car, Šabac možete obići uz nezaboravnu vožnju, zahvaljujući kvalitetnom vozilu, koje možete rezervisati u našoj agenciji!

Usluge agencije ALDI – Rent a Car, Šabac

U agenciji ALDI Rent a Car pružamo uslugu iznajmljivanja automobila, bilo da vam je potreban auto na jedan dan, nedelju dana ili na period duži od mesec dana. Kada rezervišete automobil kod nas, ne morate brinuti o dodatnim troškovima. ALDI Rent a Car vam nudi uslugu ALL INCLUSIVE, u koju su uračunati svi porezi, zeleni karton, full kasko osiguranje, neograničena kilometraža, tako da skriveni troškovi ne postoje.

 Sva naša vozila su u odličnom tehničkom stanju, jer naš tim posebnu pažnju posvećuje automobilima redovnim odvoženjem kod ovlašćenih servisera.

 Budući da želimo da zadovoljimo želje klijenata istančanog ukusa po pitanju marke automobila, naša agencija ima za iznajmljivanje širok asortiman automobila skoro svih proizvođača: Renault, Peugeot, Fiat, Merzedes, Mazda, Volkswagen, Ford, Renault, Hyundai, Opel i Toyota.

 Pored kvalitetnih vozila iz našeg asortimana, ljubaznost i stručnost našeg tima takođe su važni, jer klijenti očekuju profesionalnost agencije u pružanju usluga.

 Naš cilj jeste da pružimo kvalitetne usluge, koje će biti u skladu sa potrebama klijenata. Pored stručnog i ljubaznog tima, koji teži da pozitivno odgovori na zahteve klijenata po pitanju rent a car usluge, sledeća pozitivna strana našeg poslovanja jesu povoljne cene po kojima možete iznajmiti auto.

Agencija ALDI Rent a Car omogućava klijentima da vozila preuzmu na teritoriji grada Beograda i Šapca, ali i na drugim lokacijama na teritoriji Srbije, ukoliko je rezervacija vozila na duži period!

Rezervišite automobil na našem sajtu

Digitalna era u kojoj živimo, pruža nam mogućnost da veliki broj naših želja ostvarimo putem interneta, kao što su kupovina garderobe, zakazivanje putovanja, pa i rezervacija automobila.
Na našem sajtu www.rentacarserbia.com možete rezervisati određeni automobil iz naše ponude i ubrzo započeti svoju vožnju u idealnom automobilu. Kroz samo nekoliko koraka uspećete da potvrdite rezervaciju automobila.

Na našoj stranici možete pogledati više informacija o cenama iznajmljivanja automobila tokom letnje i zimske sezone, kao i druge bitne performanse automobila.

Budući da ALDI Rent a Car pedantno održava svaki automobil, bićete sigurni prilikom putovanja od jedne do druge lokacije. Dostupne klase automobila razlikuju se u zavisnosti od lokacije i datuma rezervacije, ali ukoliko se ranije odlučite da rezervišete automobil, imaćete više ponuđenih opcija automobila u našoj ponudi.

Bez obzira da li ste planirali vožnju po gradu, odlazak u drugi grad sa prijateljima, mesečno putovanje ili godišnji odmor, u agenciji ALDI Rent a Car možete pronaći i rezervisati odgovarajući automobil, koji će zadovoljiti vaše potrebe.

ALDI Rent a Car vam nudi širok asortiman automobila, koji će vam pružiti udobnost i sigurnost tokom vožnje.

 

 

 

Rent a car Srbija - Iznajmi auto na sledecim destinacijama

Najtraženiji automobili za rent a car

FIAT GRANDE PUNTO 1.3

FIAT GRANDE PUNTO 1.3

Vidi više

Tip vozila: Limuzina
Gorivo: Dizel
Kubikaza: 1248ccm
Menjač: Manuelni

SEAT IBIZA 1.2 TDI

SEAT IBIZA 1.2 TDI

Vidi više

Tip vozila: Limuzina
Gorivo: Dizel
Kubikaza: 1198
Menjač: Manuelni

OPEL INSIGNIA 2.0 CDTI Manuelni

OPEL INSIGNIA 2.0 CDTI Manuelni

Vidi više

Tip vozila: Limuzina
Gorivo: Dizel
Kubikaza: 1998
Menjač: Manuelni

RENAULT CLIO 1.5 DCI

RENAULT CLIO 1.5 DCI

Vidi više

Tip vozila: Limuzina
Gorivo: Euro Dizel
Kubikaza: 1461 ccm
Menjač: Manuelni

Ï